Coatings

Alles voor uw voertuig vind u hier. wij zijn voor zien van verschilende Coatings en deze kunt u nog aanvullen met extra pakketen en lossen onderdelen.

image description

Wilt u ervoor zorgen dat uw auto beschermd is voor een lange tijd dan is dit iets voor u.

  • Liquid wax
  • Kunststof wax
  • Metallic wax
  • Glas coating
  • Keramische coating

Wij brengen alleen een coating aan na een extrieur detail beurt u kunt zelf kiezen welke coating u wilt.

Dit zijn onze Coatings

Liquid wax

De Liquid wax biedt nu een nóg betere bescherming, diepere reflecties! Daarnaast zorgt het voor waterbeading! Liquid Wax is een pure synthetische wax waarmee je resultaten haalt. Dus wil je waterbeading, bescherming, glans en diepe reflecties? Kies dan voor Liquid Wax!

Vanaf €35,00

Kunststof wax

Het ultieme product dat voor langdurige UV bescherming voor plastic en vinyl onderdelen zorgt! Herstelt kleur en glans en is bestand tegen zon, wasbeurten en regen. Glans en bescherming blijven wekenlang zitten. Te gebruiken voor alle plastic en vinyl exterieur onderdelen van uw auto. Houdt ook bij regen en tijdens wasbeurten!

Vanaf €25,00

Metallic wax

Metallic Wax is speciaal ontwikkeld voor het waxen van auto's met een aluminium zilver metallic lak. De wax bevat aluminium deeltjes die het metallic in zilveren autolakken versterkt! Hierdoor wordt de intensiteit van de auto kleur nog hoger met een fantastische glans en lakbescherming! Daarnaast zorgt het voor waterbeading.

Vanaf €45,00

Glas coating/Keramische coating

Keramische coating is een coating dat onder andere op auto's kan worden aangebracht om de lak te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ook geeft het de autolak een diepe glans en een heldere kleur waar u jarenlang van kunt genieten. Daarnaast zorgt het voor waterbeading.

Op offerte

*(Voor een SUV of grotere auto's vragen wij meer)